У Центрі Довженка у Львові проведуть капітальний ремонт

23.10.2023 14:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові планують провести капітальний ремонт із облаштування доступності у приміщенні ЛКП «Культурно-освітній центр імені Олександра Довженка», що на Сихові.

Як повідомляє “Твоє місто”, відповідне рішення про виділення 1 млн 500 тис. грн прийняли  18 жовтня на засіданні комісії фінансів та планування бюджету ЛМР.

«Відбулося чергове засідання депутатської комісії фінансів та планування бюджету. Депутати погодилися направити на капітальний ремонт з облаштування доступності та встановлення пандусів у приміщенні ЛКП «Культурно-освітній центр імені Олександра Довженка», – зазначили на інформаційному порталі депутатів.

До слова, у 2020 році у Центрі Довженка провели капітальний ремонт частини підвальних приміщень та концертної зали. Також для артистів облаштовували нові сучасні гримерки площею 100 квадратних метрів.

Також у Центрі Довженка відремонтують укриття на 100 квадратних метрів, яке матиме два виходи. Зараз у приміщенні є два укриття. Коли триває публічний захід на 700 осіб і вмикається повітряна тривога, то всі спускаються у ті два укриття, які можуть умістити навіть мешканців мікрорайону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews