На Львівщині затримали чоловіка, який побив бійця ЗСУ

27.10.2023 10:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Військовогозалишили помирати.

Рідні бійця пишуть, що нападників було четверо, але поліція висунула звинувачення в побитті лише одному з них.

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який на початку жовтня жорстоко побив 34-річного бійця ЗСУ неподалік від Рогатина. Слідчі повідомили йому про підозру. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

"Прикарпатські правоохоронці затримали зловмисника, який завдав військовослужбовцю тяжких тілесних ушкоджень. Під час конфлікту фігурант ударив потерпілого металевим предметом у ділянку голови. 34-річного чоловіка госпіталізували до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Слідчі уже оголосили фігуранту про підозру", — йдеться в повідомленні.

У поліції проінформували, що конфлікт між чоловіками стався поблизу місцевого ставка. Військовослужбовець, який приїхав на рибалку, помітив двох чоловіків, які дивно поводилися, тож поцікавився, що вони там роблять. Через це почалася сутичка, під час якої 26-річний чоловік металевим предметом завдав удару в ділянку голови 34-річного чоловіка.

Били четверо, проломили голову та залишили помирати

Постраждалим виявився Микола Козак — воїн ЗСУ, який у цей час перебував у відпустці. Як повідомила сестра побитого військового, нападник був не один.

"Пізно ввечері, коли повертався, дорогою його наздогнали четверо незнайомих людей і жорстоко побили. Ймовірно, сокирою проломили голову, пошкодили легені, відтягнули до зупинки та залишили помирати. Брата знайшов небайдужий незнайомий водій, який і відвіз його до лікарні, тим самим врятуваши йому життя". — повідомила вона.

Сестра потерпілого також звинуватила поліцію в тому, що вона прикриває злочинців.

null
Фото з мережі Інтернет

"А я дуже хвилююся, щоб ті люди, які це скоїли, не залишилися без покарання. Бо маю інформацію, що поліція покриває кривдників, один із яких є місцевим рогатинським авторитетом, який використовував ставки і розводив у них рибу, хоч користувався ставками нелегально, бо юридично ставки не були його власністю й не були орендовані", — написала вона.

null
Фото з мережі Інтернет

Дівчина додала, що її брат із перших днів повномасштабного вторгнення перебував на війні, боронив Київ і Схід України та має посттравматичний стресовий розлад.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews