У Львові два автобуси змінили свій маршрут

27.10.2023 15:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За новим маршрутом їхатимуть автобуси №21 та №19.

З п’ятниці, 27 жовтня, два львівські автобуси №21 та №19 курсуватимуть за новими схемами маршруту. Їх затвердили минулого місяця рішенням виконавчого комітету, повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Тепер автобус №19 їхатиме до центру міста з вулиці Миколайчука через вулицю Віри, Надії, Любові. Тобто автобус розпочинатиме свій маршрут з вулиці Щурата, далі їхатиме вулицею Миколайчука і заїжджатиме на вулицю Віри, Надії, Любові. Звідти повертатиме на вул. Орлика і продовжуватиме рух вулицею Івана Миколайчука. Раніше автобус №19 не їхав вулицею Віри, Надії, Любові.

Автобус №21 також змінить свою кінцеву зупинку. Її перенесли з перехрестя вулиць Коперника – Дорошенка («Головна пошта») на площу Різні. Про зміну кінцевої зупинки автобуса №21 просили самі перевізники, оскільки зупинка «Головна пошта» є незручною для громадського транспорту та пасажирів. Натомість зупинка на пл. Різні зручніша, оскільки люди зможуть ще й дістатися до центру міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews