Львівська бригада показала, як знищує ворога за допомогою дронів

27.10.2023 17:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України отримала для виконання бойових завдань одні з найкращих дронів за стандартами якості.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, зараз безпілотні літальні апарати інтегровані майже в кожен етап бойових дій.

103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України отримала для виконання бойових завдань одні з найкращих дронів за стандартами якості.

«Вони роблять розвідку на далекі та близькі відстані, вдало фіксують противника та наносять вогневе ураження. Ці дрони можуть працювати та володіти обстановкою на полі бою в режимі онлайн 24/7», – зазначили захисники зі 103-ї бригади.

Бійці показали, як застосовують безпілотники на практиці. Відео можна переглянути за посиланням.

Воїни кажуть: дронів потрібно багато, адже – чим більше дронів, тим менше окупантів.

«На війні дрони – це розхідний матеріал. Не завжди пілоту вдається повернути «пташку». На жаль, це невідʼємна частина нашої роботи. Дякуємо Львівській ОВА за допомогу в отриманні засобів для подолання ворога та вдалого виконання поставлених цілей та задач», – наголошують бійці.

Окрім того, Львівська ОВА скерувала на потреби 80-ї окремої десантно-штурмової бригади 3 млн 275 тисяч гривень. За ці кошти військові закуповують ручні гранатомети. Частину з них вже отримали на озброєння. Більше за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews