У Львові пенсіонер погрожував підірвати відділення банку. Суд виніс вирок

29.10.2023 22:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Він зробив це після того, як йому відмовили в отриманні кредиту.

У Львові Личаківський районний суд виніс вирок пенсіонеру Степанові Борщу, який погрожував підірвати відділення "ПриватБанку". Він зробив це після того, як йому відмовили в отриманні кредиту.

Про це пише видання ZAXID.NET.

Наприкінці листопада 2019 року раніше судимий за ДТП та нанесення легких тілесних ушкоджень уродженець Дніпропетровщини прийшов у відділення "ПриватБанку" на вул. Пекарській у Львові, щоб отримати споживчий кредит.

Через неблагонадійний фінансовий стан працівники банку відмовили пенсіонеру в отриманні кредиту. Це його сильно обурило.

У присутності працівників та клієнтів банку чоловік заявив, що має у валізі вибуховий пристрій, який спрацює через декілька хвилин, якщо йому негайно не буде надано споживчий кредит.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав і розкаявся.

Суддя Роман Головатий, вивчивши матеріали справи, визнав Степана Борща винним у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху. Вироком суду йому призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Водночас суд звільнив його від основного покарання, призначивши іспитовий термін два роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews