45-річний мешканець Львівщини кинув гранату у Mercedes і підірвав його

03.11.2023 10:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Імовірно зловмисник використав гранату Ф-1.

Вночі 30 жовтня у Самборі 45-річний місцевий мешканець підірвав Mercedes місцевого мешканця гранатою Ф-1. Поліції вдалося затримати зловмисника через кілька днів, повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області у четвер, 2 листопада.

Злочин стався близько третьої години ночі 30 жовтня. Невідомий чоловік розбив скло в Mercedes, який був припаркований на вул. Івасюка, та кинув всередину бойову гранату. Внаслідок вибуху автомобіль сильно пошкоджений, проте ніхто з людей не постраждав. Деталі злочину правоохоронцям вдалося встановити завдяки записам з камер відеоспостереження.

За даними поліції, до злочину причетний 45-річний мешканець Самбора. З особистих мотивів він вирішив поквитатися зі своїм однолітком також мешканцем Самбора, тому підірвав його машину.

Поліція вже затримала та повідомила про підозру чоловікові. За умисне пошкодження майна йому загрожує від трьох до десяти років ув’язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews