Львівська ОВА скасувала закупівлі на майже 20 млн грн

04.11.2023 17:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

3 листопада у Львівській ОВА відбулося третє засідання робочої групи, яка контролює належне використання бюджетних коштів на Львівщині.

Під час засідання заслухали представників 11 громад області – Червоноградської, Львівської, Великолюбінської, Солонківської, Добросинсько-Магерівської, Сокільницької, Східницької, Самбірської, Сколівської, Яворівської, Івано-Франківської, а також управління капітального будівництва та департаменту освіти і науки Львівської ОВА.

За результатами засідання:

  • Східницька ТГ скасувала закупівлю на суму 11,5 млн грн із будівництва водопровідних мереж;
  • Червоноградська ТГ – дві закупівлі на суму 1,4 млн грн щодо поточного ремонту внутрішньодворових доріг.

Двом громадам, а саме – Самбірській та Яворівській рішенням робочої групи рекомендували під час найближчих засідань сесій відповідних рад переглянути доцільність та пріоритетність видатків, згідно з розпорядженням начальника Львівської ЛОВА №932/0/5-23ВА від 05.10.2023 «Про обмеження непершочергових видатків місцевих бюджетів Львівської області в умовах воєнного стану».

Також, за результатами роботи попередніх засідань робочої групи Івано-Франківська селищна рада прийняла рішення про скасування трьох закупівель на суму майже 7 млн грн: капітальні ремонти дороги та пішохідної доріжки, придбання та встановлення дитячого ігрового майданчика.

Про результати першого засідання робочої групи читайте тут, другого – тут.

Наступне засідання запланували на п’ятницю, 10 листопада.

Якщо ви виявили некритичні та непріоритетні, на вашу думку, закупівлі, інформуйте Львівську ОВА: prozorist2023@gmail.com. Їх розглянуть під час одного з наступних засідань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews