Майже 6 млн грн надійшло до бюджетів за адмінпослуги надані працівниками Держгеокадастру у Львівській області

06.11.2023 12:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Працівниками Головного управління Держгеокадастру у Львівській області надано понад 225 тисяч адміністративних послуг з питань ведення державного земельного кадастру цього року, з них понад 15 тисяч адмінпослуг надано впродовж останнього місяця.

Про це повідомили в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

«Процес отримання громадянами адміністративних послуг Держгеокадастру забезпечується нашими фахівцями на належному рівні, зокрема в режимі доступу та користування електронними сервісами та послугами Держгеокадастру, більшість адмінпослуг надано громадянам безоплатно», – зазначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Більшість адмінпослуг було надано фахівцями Держгеокадастру безоплатно (175 тисяч адмінпослуг, або 78 % від загальної кількості наданих адмінпослуг). За послуги, які надаються на платній основі, надійшло майже 6 млн грн до місцевих бюджетів громад. Користувачі Державного земельного кадастру можуть скористатися е-сервісами Держгеокадастру та замовити через особистий кабінет необхідні послуги, зокрема: витяги з ДЗК, нормативну грошову оцінку земельної ділянки, виправлення помилок в НКС, або отримати відповідну послугу через ЦНАП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews