Спеціальні технології AirPods Pro: важливі переваги перед конкурентами

09.11.2023 17:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Безконтактне під’єднання аксесуарів забезпечує покращений комфорт для користувача. У випадку з навушниками AirPods Pro, які можна замовити за посиланням https://comfy.ua/nayshniki/brand__apple__naushniki_seria__airpods-pro/, вироби від відомого американського бренду отримують кілька спеціальних технологій. Вони роблять бездротову гарнітуру особливо популярною, вигідно виділяючи її серед конкурентів. 

AirPods Pro — поліпшена версія базових навушників

Компанія Apple створює різноманітні аксесуари, серед яких кожен користувач підбере оптимальну модель з огляду на особисті переваги та фінансові можливості. AirPods Pro — поліпшена версія базових пристроїв. Виробник оснащує гарнітуру спеціальними функціями для комфортного використання в будь-якій ситуації. На відміну від преміальних AirPods Max такі навушники залишаються доступними за ціною для більшості користувачів.

Корисні функції AirPods Pro

Бездротові аксесуари отримують:

  1. Активне шумозаглушення з можливістю вимкнення. Деактивація опції дає змогу економити заряд або чути навколишні звуки під час руху на вулиці. Швидко і зручно можна вибрати режими: шумозаглушення ввімкнене/вимкнене або прозоре. Останній варіант заслуговує на особливу увагу. Після його активації зовнішній шум не пригнічується, а додається до звучання музики — користувач чує все, що відбувається навколо.
  2. Налаштування швидких дій. Завдяки новим жестам управління. Стиснути корпус двома пальцями — зупинити/продовжити відтворення, повторити двічі/тричі — перекрутити трек вперед/назад відповідно. Тривале утримання активує/вимикає шумозаглушення.
  3. Автовідповідь на вхідні виклики. У налаштуваннях потрібно встановити «Гарнітура Bluetooth». У розділі «Автовідповідь» вибрати бажаний час відтермінування в секундах (після нього дзвінок буде прийматися за замовчуванням).
  4. Миттєва перевірка рівня заряду. Достатньо злегка постукати по кейсу з гарнітурою, активувавши діодний індикатор. Помаранчеве світло — сигнал, що заряду менш як 80%, зелене — у межах 80–100%.
  5. Режим прослуховування. Дає змогу розташувати iPhone в одному місці, а користувачеві з гарнітурою в іншому чути все, що відбувається біля телефона, віддалившись на відстань до 20 м.
  6. Пошук зниклого навушника. Виконується за допомогою програми «Локатор» в iOS 13. На вкладці «Пристрої» потрібно вибрати гарнітуру й активувати її для програвання звуку. Опція доступна в тому разі, якщо навушник перебуває в радіусі дії Bluetooth.
null

В AirPods Pro поєднуються сучасні функції та доступна ціна. Це робить гарнітуру Apple зручною і дуже популярною.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews