На Львівщині пастор-проповідник організував та сприяв незаконному переправленню чоловіків за кордон

10.11.2023 20:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тепер його судитимуть.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

31-річний житель Кривого Рогу, який позиціонував себе як пастор та проповідник у трьох різних релігійних організаціях, виготовляв  військовозобов’язаним чоловікам фіктивні документи, завдяки яким ті отримували можливість перетнути кордон. Також він вивозив їх за межі України своїм транспортом.

У фіктивних документах зазначалось, що громадяни нібито є дияконами або проповідниками однієї з цих трьох релігійних організацій.

4 серпня правоохоронці затримали «пастора-проповідника» та одного з його «клієнтів» під час спроби незаконного перетину держкордону. Загалом встановлена його причетність до вчинення десяти подібних злочинів.

За скоєне підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews