За ухилення від мобілізації судитимуть переселенця

13.11.2023 12:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Кам’янка-Бузький районний суд Львівської області виніс вирок 35-річному мешканцю за ухилення від призову за мобілізацією.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

З березня 2022 мешканець Харкова тимчасово проживав у Львівському районі, де йому вручили повістку.

“Оглядом військово-лікарської комісії обвинуваченого визнано придатним за станом здоров’я для проходження військової служби. До того ж, чоловік мав військове звання “рядовий”. Відповідно, тоді ж йому було вручено бойову повістку, згідно якої той мав з’явитися на загальну мобілізацію. Однак фігурант без поважної причини не з’явився до територіального центру комплектування та соціальної підтримки для проходження служби у лавах Збройних Сил України. Відтак, військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову”, – йдеться у повідомленні.

Суд визнав 35-річного чоловіка винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації. Чоловікові призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews