У львівському храмі виставлять Вифлеємську ікону Богородиці

15.11.2023 21:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

19 листопада в Архикатедральному соборі святого Юра виставлять для почитання копію Вифлеємської ікони Пресвятої Богородиці – єдиної ікони, на якій Діва Марія усміхається.

Про це повідомив Архикатедральний Собор св. Юрія.

“Повідомляємо, що з нагоди початку Різдвяного посту в Архикатедральному Соборі Святого Юрія у неділю, 19 листопада 2023 р.Б., буде виставлено для почитання копію Вифлеємської ікони Пресвятої Богородиці.

Упродовж Різдвяного посту в Архикатедральному Соборі св. Юрія щодня служитиметься Молебень до Пресвятої Богородиці перед іконою Вифлеємської Матері Божої“, – йдеться у повідомленні.

Довідка:

Вифлеємська Чудотворна ікона – це єдина із прославлених ікон Божої Матері, на якій Пресвята Діва усміхається, тоді як традиційно в іконографії Богородиця зображується серйозною, скорботною або замилуваною. Постійне місце перебування Вифлеємської Чудотворної ікони Божої Матері – базиліка Різдва Христового у Вифлеємі, поблизу спуску в Печеру Різдва, де народився Христос.

До Пресвятої Богородиці на честь її ікони Вифлеємської моляться про дарування дітей, про їхнє благополуччя, про сімейне щастя. При будь-яких життєвих обставинах вірні звертаються в молитвах до Пречистої Богородиці та просять про її допомогу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews