Стеля на мільйон: у Франківській районній раді Львова встановлять підвісну стелю

16.11.2023 16:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В тендері оголошено суму у майже 1 млн. гривень.

Керівництво Франківської районної адміністрації Львова оголосило тендер на ремонт кабінетів. Так, на сайті Prozorro опубліковано тендер на встановлення підвісної стелі з гіпсокартону і 36 нових світильників. Відповідне "оновлення" обійдеться адміністрації у 902 017 грн з місцевого бюджету. 

Так, тендер було проведено без конкурентних торгів. Відповідно, за підсумками торгів ремонт у кабінетах адміністрації проводитиме закарпатська фірма ТОВ “Діамант Лізинг Корпорейшн”. Голова Франківської адміністрації вже уклала угоду з відповідною фірмою. 

Як пише видання LVIV.MEDIA фірма повинна виконати роботи впродовж листопада-грудня 2023 року, а саме - монтаж підвісної стелі з гіпсокартону в кабінетах адміністрації та монтаж 36 світильників.

У договорі зазначено, що світильники Imperim Light коштують 1 тис. 721 грн за штуку (загалом на 61 957 грн) та 3 світильників LINEA CUT ціною 16 212 грн за штуку (загалом на 48 638 грн). При цьому, ціна світильників, схоже, значно завищена. Адже на одному з сайтів з продажу світлодіодного освітлення світильник LINEA CUT, довжиною 3 метри, коштує 9 тис. грн при купівлі одного світильника. За умови придбання двох і більше – ціна стає меншою.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews