Депутата Міхняка, якого оголосили у розшук, затримали в центрі Львова

16.11.2023 21:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Колишнього керівника громадської організації «Корпус сприяння армії» і екс-депутата Рудківської міськради Михайла Міхняка, засудженого на п’ять років ув’язнення, затримали 14 листопада у центрі Львова. 

Про це NGL.media повідомила речниця Львівської обласної прокуратури Адріана Дмитренко.

 

Міхняка уже доправили у СІЗО, де він перебуватиме до того часу, поки пенітенціарна служба визначить виправну колонію, де він відбуватиме покарання.

8 листопада Михайла Міхняка оголосили у державний розшук. Після вироку апеляційного суду 25 вересня його мали б затримати для відбування покарання, проте він перебував на волі і відкрито публікував фото зі своїх прогулянок Львовом у соцмережах. Виявилось, що поліція шукала його протягом місяця (так звані розшукові заходи без заведення оперативно-розшукової справи), але так і не знайшла, тому оголосила у розшук.

28-річного Михайла Міхняка визнали винним в організації незаконного переправлення чоловіків за кордон через систему «Шлях», внаслідок чого понад 20 чоловіків призовного віку виїхали з України. Викрити цю схему допоміг мешканець села Сприня Самбірського району, який розповів поліції, що Михайло Міхняк брав по 1000 доларів з особи за такі послуги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews