Львів’янин дерев’яною палицею забив до смерті сусіда

17.11.2023 15:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Потерпілий помер до приїзду "швидкої".

У Львові поліцейські затримали 50-річного чоловіка, який напередодні, 16 листопада, вбив людину у будинку на вул. В. Великого. За даними поліції, між сусідами виник конфлікт, під час якого один чоловік дерев’яною палицею забив до смерті іншого.

Вбивство сталося у четвер, 16 листопада, близько 17:00, в одній із квартир у будинку на вулиці Володимира Великого. За попередніми даними поліції між 56-річним львів’янином та його 50-річним сусідом, який прийшов в гості, виник конфлікт. Під час сварки гість завдав господарю численні удари дерев’яною палицею по голові та в інші частини тіла.

Від отриманих травм чоловік помер на місці ще до приїзду медиків. Правоохоронці затримали підозрюваного і повідомили йому про підозру у вбивстві. 50-річному львія’янину загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews