Через масштабний прорив водогону у Львові не курсують трамваї

20.11.2023 14:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Пропив стався білі перехрестя з вулицею Торф’яною, тому трамвай №9 тимчасово курсує за зміненим маршрутом.

Через прорив водопроводу на вулиці Замарстинівській, 109 у понеділок, 20 листопада, трамваї №9 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Також на час ремонтних робіт не буде води у будинках на кількох прилеглих вулицях. Роботи триватимуть орієнтовно до 17:00, повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», на вул. Замарстинівській, 109 стався прорив на водопроводі, діаметром 160 мм. Ремонтні бригади підприємства вже працюють над ліквідацією витоку води. На час робіт, сьогодні, 20 листопада, орієнтовно до 17:00, рух транспорту на ділянці від вул. Торф’яної до вул. Липинського обмежено», — написали у міській раді.

Трамваї №9 тимчасово курсуватимуть маршрутом: залізничний вокзал – вул. С. Бандери – вул. Вітовського – вул. І. Франка – вул. Підвальна – Підзамче – вул. Остряниці – вул. Промислова – Трамвайне депо – Фабрика «Світанок» – вул. Липинського – вул. Миколайчука.

А водопостачання призупинили за адресами:

  • вул. Вербова,
  • вул. Мурашка,
  • вул. Покутська,
  • вул. Ржегоржа,
  • вул. Торф’яна
  • вул. Замарстинівська, 107, 109, 109а, 113, 115а, 115, 117

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews