ДБР повідомило про підозру львівському митнику, який підробляв документи для виїзду на закупівлі до Польщі

22.11.2023 14:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Працівники ДБР спільно з СБУ викрили держінспектора відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці.

Під виглядом волонтера він неодноразово виїжджав за кордон у своїх приватних цілях, однак жодної волонтерської діяльності не проводив.

Інспектор знайшов пособника, який підробив клопотання начальника райцентру комплектування та соцпідтримки Львова. У ньому йшлося, що митник нібито перевозитиме гуманітарну допомогу для потреб ЗСУ. На підставі клопотання ОВА у квітні цього року видала 30-денний дозвіл на його виїзд за кордон. Завдяки цьому документу він двічі виїжджав до Польщі, однак жодної гуманітарної допомоги до України не доставляв.

 

У серпні правоохоронець знову вирішив поїхати за кордон. Цього разу звернувся до керівника однієї з благодійних організацій з проханням включити його та його товариша до переліку водіїв фонду, які мають право виїзду. Завдяки цьому дозволу правоохоронець ще тричі перетинав кордон і знову без гуманітарних вантажів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews