Перевірки документів, комендантська година, система «Шлях»: інтерв’ю з комендантом Львівської області

25.11.2023 12:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тарас Грень з лютого 2022 року до вересня 2023 року перебував на службі у ЗСУ. До початку повномасштабної війни Тарас Грень очолював Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції. 

Зараз очолює апарат Львівської обласної військової адміністрації. Про перевірки документів у військовозобов’язаних, перепустки на комендантську годину, зміни у ввезенні гуманітарної допомоги в Україну та перевірку системи «Шлях» Львівською обласною радою Тарас Грень розповів в інтерв’ю LVIV.MEDIA.

— Почнемо з вашого наказу, який наробив галасу на Львівщині. Ви як комендант Львівської області зобов’язали військовозобов’язаних громадян мати при собі документи, що посвідчують особу, військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. А також наділили працівників ТЦК та СП повноваженням перевіряти ці документи. У чому потреба цього наказу.

Цей наказ вводить у дію рішення Ради оборони Львівщини, прийняте на засіданні 17 листопада. Він потрібен для належного виконання заходів мобілізації на території Львівської області.

— Відразу після того, як наказ був оприлюднений, почалось обговорення його законності. Як ви можете обгрунтувати своє рішення?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews