У Львівського прикордонного загону новий очільник

28.11.2023 18:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Раніше керівником Львівського загону був полковник Анатолій Федорчук.

Львівський прикордонний загін очолив новий керівник. Ним став полковник Олег Трофіменко, який чотири роки керував Окремим контрольно-пропускним пунктом "Київ". Про це у вівторок, 28 листопада, повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ. Нещодавно начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби генерал–майор Віктор Бабюк представив прикордонникам нового керівника.

У пресслужбі Львівського прикордонного загону у коментарі LVIV.MEDIA зазначили, що минулого начальника Львівського загону (7 прикордонного Карпатського загону) полковника Федорчука призначили на вищу посаду до Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького (м. Хмельницький).

Додатково.

Полковник Трофіменко є переможцем проєкту “Нове обличчя керівного складу”. У 2014 році очолював відділ прикордонної служби у сумнозвісному ДАПі — Донецькому аеропорту. Протягом служби Олег Трофіменко обіймав керівні посади різних рівнів, нагороджений рядом відомчих відзнак, а також державними нагородами. Є учасником бойових дій.

З січня 2021 року посаду керівника 7 прикордонного Карпатського загону обіймав полковник Анатолій Федорчук. Тепер він працюватиме у Національній академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького (м. Хмельницький).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews