На Львівщині встановили рекорд України

03.12.2023 13:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Його зафіксували у «Книзі світових рекордів».

У Жовківській громаді встановили рекорд України, який зафіксували у «Книзі світових рекордів».

Головну ялинку Жовківської громади цьогоріч прикрасили 150 патріотичними кульками, які оздобили ручною вишивкою. Іграшки вишивала увесь рік місцева майстриня – Галина Ковальська, поки її чоловік захищав Україну на фронті, - повідомив очільник ЛОВА Максим Козицький. 

"Усі прикраси пані Галина присвятила нашим Захисникам і Захисницям та їхнім дітям. Рішення прикрасити ялинку до свят ухвалили після консультацій з воїнами та місцевими жителями", ідеться у повідомленні.

Також, у Сокалі провели благодійний аукціон, у межах якого виручили понад 100 тис. грн. Серед лотів – артобʼєкти, вирізані зі залишків гільз, декоровані тубуси від снарядів, портрет Головнокомандувача ЗСУ тощо. Усі кошти скерують на виготовлення дронів для наших військовослужбовців. Організував подію БФ «Допоможи перемогти» за підтримки Червоноградської РВА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews