Міськрада готує до продажу під забудову паркувальний майданчик на вулиці Зеленій у Львові

07.12.2023 13:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Земельну ділянку площею 0,03 га на перехресті вулиць Зеленої та Півколо готують до продажу під забудову. Територію нинішнього паркувального майданчика Львівська міська рада планує продати на електронному аукціоні.

Як повідомляє Lviv.media, проєкт ухвали опублікували на офіційному порталі депутатів Львівської міської ради першого грудня.

Згідно з текстом проєкту ухвали, ділянку землі орієнтовною площею 0,03 га у Личаківському районі на вул. Зеленій — вул. Півколо віддадуть на продаж на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону. Територію нинішнього паркувального майданчика використовуватимуть “для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)”.

Відповідно до Генерального плану Львова земельна ділянка перебуває в межах території багатоповерхової житлової забудови. За планом зонування Личаківського району від 2016 року, земля розташована в межах функціональної зони Г-2: зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення.

На ділянці відсутні об’єкти нерухомого майна. Зараз вона використовується як паркувальний майданчик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews