Під Львівською міськрадою всьоме пікетували Садового проти некритичних витрат

10.12.2023 17:55   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Кажуть, що 7 – це щасливе число. З цим твердженням навряд чи погодяться львів’яни, котрі 9 грудня вже всьоме вийшли на мітинги під вікна Андрія Садового з одною єдиною вимогою – згадати, що в країні війна.

Небайдужі активісти вкотре апелювали до відкритих даних, згідно з якими в чиновників міськради є кошти на ремонти свої кабінетів, закупівлю квітів, облаштування взимку майданчиків та парків – але дуже важко знайти гроші для підтримки наших захисників.

Обурення такої викликали дві найактуальніші теми останніх днів – впровадження мерією за шалені кошти псевдо- електронного квитка та традиційний колапс на вулицях Львова, викликаний снігом. Щодо очистки вулиць – мітингарі наголосили, що ЛМР витратила десятки мільйонів на утримання доріг – але результату як не було, так і нема.

Львів’яни всьоме закликали владу міста прийняти норму, згідно з якою 20% бюджету буде витрачатись на підтримку ЗСУ – тож цікаво, чи почує їх Садовий, чи стане число 7 щасливим для наших захисників – або мешканцям нашого міста і далі доведеться нагадувати посадовцям Ратуші про тих, хто своєю кров’ю дає їм можливість засідати в кабінетах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews