На Східному об'їзді Львова призупинять рух транспорту

12.12.2023 16:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Випробовуватимуть міст у Малехові.

У четвер, 14 грудня, на Східному під’їзді до міста Львова тимчасово зупинять рух транспорту на автомобільній дорозі Київ-Чоп. У Малехові тестуватимуть на міцність відремонтований міст.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Рух транспорту припинять 14 грудня з 11:00 до 15:00.

"Така процедура необхідна для введення об’єкта в експлуатацію. У зв’язку із цим на 4 години закриємо проїзд транспорту на Східному під’їзді до міста Львова. Прохання до водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та заздалегідь планувати свій маршрут", — йдеться у дописі.

null


Об’їзд закритої ділянки здійснюватиметься через кільцеву дорогу міста Львова. Для легкового транспорту діятиме ще один альтернативний маршрут через населені пункти Дубляни та Великі Грибовичі.

1 листопада 2023 року відкрили рух для автомобільного транспорту відремонтованим мостом через річку Малехівка у Малехові. Відповідно до проєкту споруду розширили до 19,2 метрів і влаштували дві смуги в одному напрямку. А також з обох сторін влаштували підходи до переправи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews