Засновником платіжної системи для купівлі карток ЛеоКарт є ексрегіонал

12.12.2023 17:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Засновником платіжної системи EasyPay є колишній нардеп від ”Партії регіонів” Володимир Авраменко.

Колишній нардеп від ”Партії регіонів” Володимир Авраменко є засновником платіжної системи EasyPay — через неї львів’яни можуть придбати проїзні транспортні картки ЛеоКарт. Цю платіжну систему обрали через те, що вона є дуже поширеною у місті. Про це 11 грудня повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, пише LVIV.MEDIA.

Олег Забарило пояснив, що завдяки існуючій мережі EasyPay можливість придбати ЛеоКарт є простішою за рахунок великого охоплення всієї території Львова. Забарило зауважив, що кіосків Інтерпес, де також можна придбати ЛеоКарт, немає на Левандівці та Рясному — водночас там є термінали EasyPay.

Також директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури відповів на питання про те, що засновником EasyPay є ексрегіонал “Партії регіонів” Володимир Авраменко. “Якби власники компанії були в якомусь санкційному списку чи іншому, який би обмежував можливість взаємодії, то ми б не працювали із цією компанією. Наскільки мені відомо, таких обмежень зараз немає”, — сказав Олег Забарило.

Володимир Авраменко з вересня 2005 до травня 2006 року був членом фракції “Партія регіонів”. У 2007 році він інвестував в EasyPay. Старший син Володимира Авраменка Олексій є СЕО EasyPay. Різні джерела вказують, що саме Володимир був засновником платіжної системи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews