У Львові на місці старого бомбосховища хочуть збудувати апарт-готель

14.12.2023 13:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Комерційні приміщення займуть перший поверх, офіси — з другого по четвертий, з п’ятого до десятого — апарт-готель із 42 номерами

У Львові на житловому масиві Сихів планують збудувати багатофункціональний комплекс із дворівневим підземним паркінгом. Ескіз розглядали на архітектурно-містобудівній раді, повідомляє "Твоє місто".

Комплекс буде 10-поверховим та вміщатиме дворівневий підземний паркінг на 40 автівок. Нижчий рівень паркінгу планують використовувати як протирадіаційне укриття. Основною функцією будівлі буде апарт-готель, а також там розмістять офісний центр й торгові приміщення.

Комерційні приміщення займуть перший поверх, офіси — з другого по четвертий, з п’ятого до десятого — апарт-готель із 42 номерами. На даху облаштують котельню. Четвертий поверх зроблять заскленим, щоб візуально відділити готельну частину від стилобату.

Ділянку площею 0,135 гектара розташовано на розі Угорської та проспекту Червоної Калини. Раніше на цьому місці було бомбосховище площею 97 м² — заглиблена у землю бетонна споруда 1976 року з десятьма приміщеннями. Станом на 2021 рік її технічний стан визнали незадовільним, тому Фонд держмайна продав споруду за 5,2 млн грн.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews