Біля ПП Рава Руська мікроавтобус скоїв наїзд на трьох українських водіїв

15.12.2023 10:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ввечері, 14 грудня, неподалік ПП "Хребене-Рава-Руська", що на польсько-українському кордоні, водій мікроавтобуса скоїв наїзд на трьох українських водіїв. Вони ходили по пішохідному переході.

Про це повідомило видання "Радіо Свобода" з посиланням на Генерального консула України в Любліні Олега Куця.

За попередніми даними, ДТП скоїв водій на мікроавтобусі з польськими номерами. Це сталося на очах в поліції. Водія вже затримали. Польські правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

"За попередньою інформацією постраждало двоє українських водіїв. В одного – забій руки, в іншого забій ноги. Їм надали допомогу на місці, від шпиталізації вони відмовилися. Ми з ними перебуваємо в постійному контакті. На місце виїхав наш консул, аби детальніше зʼясувати всі обставини", – каже Олег Куць.

На пункті пропуску "Хребене-Рава-Руська" з 6 листопада триває страйк польських перевізників. Вони вимагають повернення дозволів на вантажоперевезення в межах ЄС для українських транспортних компаній. Йдеться про зупинку так званого транспортного безвізу, який впровадили в червні 2022. Також польські перевізники вимагають виключити їхні вантажівки з "еЧерги" для порожніх автомобілів, що повертаються з України. Крім того, акція відбувається на ПП "Краківець-Корчова" та "Шегині-Медика".

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews