Львів'яни знову пікетували Садового через некритичні витрати

16.12.2023 15:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під стінами міськради зібралися небайдужі містяни.

Сьогодні зранку у Львові під стінами міськради було шумно – вже восьмий раз відбулось пікетування чиновників Садового з однією вимогою – “Гроші на ЗСУ!”. 

Кілька десятків небайдужих львів’ян вчергове не пошкодували свого часу, аби в суботу прийти під ратушу і нагадати меру та його посіпакам – в країні війна!

Обурення мітингарів викликає політика очільника міста, котрий погоджується з витрачанням мільйонів бюджетних коштів на “облаштування” парків, ремонти кабінетів чиновників, премії цим же чиновникам, прибирання вулиць (якого ніхто не бачить), електронний квиток (який не працює) і так далі. Натомість допомога нашим воїнам здійснюється в міській раді залишковим принципом і задля власного піару.

Львів’яни знову і знову висловлюють чітку вимогу – передбачити в міському бюджеті мінімум 20% відсотків гарантованих видатків на підтримку захисників! Допомога тим, хто на Сході захищає нас від ворога не має залежати від примх Садового і його оточення!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews