На Львівщині легковик з військовими врізався в фуру. Четверо загиблих

16.12.2023 22:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Всі військові, які знаходилися у легковику загинули.

У суботу, 16 грудня, на трасі Київ-Чоп у селі Сможе Стрийського району на Львівщині зіткнулися фура та легковик Ford Focus на військових номерах. У результаті загинули четверо людей, які їхали в легковику, зокрема, військовослужбовці. Загиблими виявилися полковник, підполковник та солдат Державної спеціальної служби транспорту.

За інформацією ZAXID.NET з правоохоронних органів, лобова ДТП сталася близько 14:30 на трасі Київ-Чоп у селі Сможе. Зіткнулися вантажівка Volvo та легковик Ford Focus на військових номерах, за кермом якого був військовослужбовець з Харкова.

У результаті водій легковика та троє його пасажирів – двоє чоловіків та жінка загинули, двоє з загиблих були у військовій формі. На місці аварії працюють правоохоронці, встановлюють обставини ДТП. Попередньо відомо, що аварія сталася під час здійснення легковиком обгону.

У Львівському обласному центрі ектреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли ZAXID.NET, що четверо постраждалих в цій ДТП, віком близько 40 років, отримали травми несумісні з життям та померли до приїзду медиків «швидкої». Водій фури отримав гостру рекцію на стрес, йому надали медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився.

Державна спеціальна служба транспорту, яка входить до системи Міноборони, повідомила, що у ДТП на Львівщині загинули її працівники, які перебували в робочому відрядженні.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews