У Львові продовжують ремонтувати валідатори після збою Київстару

19.12.2023 19:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові тривають роботи з відновлення безготівкової оплати у міському громадському транспорті, для цього замінюють SIM-картки "Київстар" на карточки іншого оператора.

Про це повідомляє ЛМР.

Там зазначили, щоб забезпечити належну швидкість інтернет-зв’язку для передачі даних про оплати, які накопичилися на валідаторах, SIM-картки "Київстар" на SIM-картки іншого оператора замінили вже у 437 транспортних засобах. Відтак, у 80% автобусах, трамваях і тролейбусах, які щоденно виїжджають на лінії, доступна безготівкова оплата – як ЛеоКарт, так і банківськими картками та телефонами з підтримкою NFC.

"На сьогодні у 437 транспортних засобах відновлено шифровані канали зв'язку між транспортними засобами та центральною підсистемою АСОП. Завдяки цьому забезпечено вивантаження інформації про валідації поїздок із бортових систем за всі попередні дні. На валідаторах транспортних засобів, де вже оновили дані, безготівкова оплата і ЛеоКарт, і банківськими картками працює належно. У транспорті, де ще не оновлені дані бортових систем, можлива сповільнена робота системи. Якщо фіксуєте, що не працює валідатор, – прохання скористатися іншим валідатором у цьому транспорті або ж обрати інший спосіб оплати проїзду", - зазначили у ЛКП "Львівавтодор".

Фахівці комунального підприємства продовжують роботи з заміни SIM-карток у решті громадського транспорту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews