У перший день після запровадження е-квитка львівські перевізники збільшили свій дохід наполовину

19.12.2023 20:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Перевізники спростовують чутки про масові звільнення водіїв громадського транспорту.

Про це 18 грудня у коментарі LVIV.MEDIA повідомив президент ТзОВ “Міра і К”, голова Асоціації перевізників Львівської області Іван Велійка.

За його словами, у перевізників ще немає підсумків за весь тиждень, відколи запровадили ЛеоКарт. Нині у транспортників є дані про готівкові надходження практично за кожен день, а надходження безготівки, коли пасажири розраховуються через ЛеоКарт або з допомогою банківської карти, лише за понеділок, 11 грудня. Конкретну суму виторгу Іван Велійка відмовився назвати, але підкреслив, що надходження за день роботи зросли приблизно на 50%.

Іван Велійка також спростував чутки про масове звільнення водіїв міського автотранспорту після запровадження ЛеоКарт і, відповідно, різкого зменшення обігу необлікованої готівки. За його словами, розрахунку за роботу у грудні з водіями ще не було. Крім того, перед введенням безготівкової системи оплати проїзду з усіма водіями та власниками автобусів, які здають їх в оренду перевізникам, були узгоджені суми зарплат і орендної плати.

“Розрахунок з ними буде проводитися, як мінімум, один раз на півмісяця. Якщо ж фінансові показники першого дня роботи збережуться весь місяць, то це дасть підприємствам можливість повністю виконати свої зобов’язання перед водіями та орендарями. А якщо водій, працюючи на “Богдані” чи на “Еталоні” заробить 25 тисяч гривень, то навіщо йому кудись втікати?”, — заявив голова асоціації перевізників Львівщини.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews