Львівська ОВА та Уряд провінції Альберта у Канаді підписали Меморандум про співпрацю

19.12.2023 21:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Таким чином ми поновили дію угод про співробітництво, які Львівщина та канадська провінція підписали раніше. Першу з них уклали ще у 2005 році.


Підписання документа з прем’єром провінції Альберта Деніеллою Сміт відбулось онлайн, за координації Регіонального офісу міжнародного співробітництва Львівської області.

Під час зустрічі Максим Козицький та Деніелла Сміт окреслили напрями для співпраці. Насамперед поглиблення співробітництва у сферах енергетики, сільського господарства та охорони здоровʼя. Як зауважила пані Сміт, у цих галузях наші канадські партнери мають великий досвід і готові ним ділитися.

Глава Львівської ОВА наголосив, що область активно розвиває послуги реабілітації для українських військових і цивільних, які постраждали внаслідок воєнних дій росії. Закликав до налагодження двосторонньої співпраці із медичними закладами Альберти.

Також зосередили увагу на можливостях співробітництва у розвитку зеленої енергетики і водневих технологій, втіленні проєктів у галузі економіки.

"Дякую Деніеллі Сміт за конструктивну зустріч. Вдячність провінції Альберта та усьому канадському народу за підтримку України й українців, надану військову, фінансову й гуманітарну допомогу. Цінуємо наше партнерство. Разом – вистоїмо!", наголосив Максим Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews