Різноманіття аксесуарів для живлення для гаджетів

21.12.2023 18:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

На сайті https://www.aks.ua/uk/catalog/zaryadnye-ustroistva/ представлений широкий вибір зарядних пристроїв і адаптерів USB для мобільних телефонів, планшетів та інших портативних пристроїв. Тут можна знайти відповідні рішення для електроживлення не тільки традиційної мобільної техніки, а й таких пристроїв, як MP3 і MP4 плеєри, переносні Wi-Fi роутери і модеми, а також і іншу електроніку. Крім цього, ці зарядні пристрої застосовні для подачі 5-вольтової напруги на малопотужні пристрої типу міні-ПК Raspberry Pi або модулі Arduino. Стандартна напруга живлення цих пристроїв становить 5 вольт, а варіативність досягається за рахунок різних показників сили струму, які можуть підтримувати адаптери.

Стандартні зарядні пристрої для гаджетів

 До них належать як зарядні станції для кількох пристроїв одночасно, так і мережеві USB-розетки, які можуть слугувати альтернативою звичайним розеткам. Ці пристрої дають змогу звільнити простір від зайвих дротів і з легкістю комбінувати їх із традиційними 220В розетками. Оптимальні місця для встановлення таких пристроїв - робочий стіл або зона біля ліжка, де часто потрібна підзарядка пристроїв. Доступні моделі з різним числом USB-портів і підтримуваною потужністю від 500 мА до 10 А, забезпечуючи швидку й ефективну зарядку навіть для енергоємних планшетів.

Бездротові індукційні зарядні пристрої.

 Ці зарядні пристрої виділяються на ринку своєю новизною і швидкістю завоювання популярності. Їх використання зводиться до простої процедури: досить покласти пристрій на індукційний майданчик для початку зарядки. Механізм роботи заснований на створенні магнітного поля між котушкою на майданчику і приймальною котушкою в пристрої, що дає змогу передавати енергію без дротів. Такий спосіб зарядки гранично зручний і, вочевидь, є напрямком майбутнього розвитку адаптерів живлення. Також сьогодні індукційні зарядки вбудовані в різні автомобільні аксесуари, такі як тримачі для телефонів.

Технологія Quick Charge або стандарт швидкої зарядки

 Сучасні флагмани мобільних пристроїв підтримують функцію швидкої зарядки, що стало можливим завдяки спеціальним адаптерам, які працюють з підвищеною напругою і тим самим прискорюють процес зарядки в рази. Знайти просунуті зарядки можна серед асортименту Носо за посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/zaryadnye-ustroistva/brand/hoco. Однак варто розуміти, що подібний режим сприяє швидкому зносу батареї мобільного пристрою, тому зловживати ним не варто і активувати тільки в умовах гострої необхідності...

Таким чином, індустрія продовжує дослідження і розробки в даній області, обіцяючи ще більш просунуті і функціональні зарядні пристрої в доступному для огляду майбутньому.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews