У Львові 61-річний мешканець Донеччини вбив власницю квартири, в якій проживав

22.12.2023 15:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час конфлікту чоловік вхопив ножа та кілька разів вдарив ним львів’янку. 

У Львові 61-річний мешканець Донецької області вбив свою співмешканку — 62-річну львів’янку. Жінка була власницею квартири, в якій вони обоє жили. Вбивцю затримали правоохоронці, повідомила пресслужба поліції Львівської області у п’ятницю, 22 грудня.

За даними правоохоронців, вбивство сталося у квартирі одного з будинків на вулиці Миколи Зерова в четвер, 21 грудня. Близько третьої ночі 62-річна власниця квартири посварилася зі своїм співмешканцем — 61-річним жителем Донеччини. Під час конфлікту чоловік вхопив ножа та кілька разів вдарив ним львів’янку. Зловмисник поцілив ножем у груди та шию потерпілої. Від цих травм жінка померла на місці злочину.

Правоохоронцям вдалося затримати 61-річного злочинця. Йому повідомили про підозру в умисному вбивстві. Досудове розслідування триває, попередньо мешканцю Донеччини загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews