16 тролейбусів Львівелектротрансу здадуть на металобрухт

22.12.2023 19:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

З балансу спишуть транспортні засоби, які вже не можна відремонтувати.

Львівське комунальне підприємство “Львівелектротранс” звернулося до міської ради за дозволом списати з балансу 16 тролейбусів. Про це йдеться в проєкті ухвали, оприлюдненому у п’ятницю, 22 грудня, на інформаційному порталі депутатів ЛМР, пише LVIV.MEDIA.

Серед тролейбусів, які планують списати – 13 марки Škoda 1988-1992 років і три – марки ЛАЗ 2006 року. Загальна вартість тролейбусів 9 млн 224 тис. 244 грн. Як зазначено в проєкті ухвали, все корисне з тролейбусів оприбуткують, а непридатні частини обладнання здадуть на металобрухт.

У департаменті мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради повідомили, з балансу списують ті транспортні засоби, які вже давно не використовуються і не підлягають ремонту. “Їхнє списання не вплине на кількість транспорту, що працює на міських маршрутах”, — заявили в департаменті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews