У Львові суд оголосив вирок чоловіку за зґвалтування неповнолітнього в укритті

23.12.2023 08:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Личаківський районний суд Львова виніс вирок 39-річному чоловіку, який зґвалтував 16-річного у бомбосховищі у Винниках.

У суді чоловік не визнав свою провину, але суд, дослідивши усі докази, призначив йому дев’ять років тюрми. Про це повідомляє Zaxid.net.

Зазначається, що випадок трапився у липні 2022 року у Винниках. На той час 38-річний чоловік ремонтував бомбосховище на вул. Лісній у Винниках, ввечері 13 липня до нього прийшли місцеві підлітки, щоб допомогти. Чоловік наливав їм спиртне та заманив одного з хлопців (на той час йому було 16 років) у бомбосховище, де вступив з ним у статеві зносини попри спротив підлітка.

У суді неповнолітній розповів, що він з друзями пішов до бомбосховища, щоб допомогти з ремонтом укриття. Чоловік наливав підліткам горілку та наполягав, щоб вони її пили. Через якийсь час чоловік пішов у бомбосховище, потім повернувся та знову почав наливати горілку. Чоловік сказав, щоб потерпілий пішов з ним у бомбосховище, закрив двері, змусив роздягнутись та вчиняв дії сексуального характеру. Прийшовши додому, хлопець розповів усе мамі. Хлопець боявся ґвалтівника, бо він був одягнений у камуфляжну форму та носив пістолет. Згодом виявилось, що він був пневматичним.

Інші хлопці підтверджували, що чоловік жартував на сексуальні теми, до всіх чіплявся і хотів, щоб його хтось поцілував.

У суді обвинувачений свою провину не визнав та заявив, що того вечора до нього прийшли підлітки, вони сиділи у палатці біля бомбосховища та пили пиво, згодом стріляли по порожніх бляшанках з пневматичного пістолета, який належить обвинуваченому. Один з хлопців начебто сказав, що того дня вони курили траву. Обвинувачуваний стверджує, що після цього пішов у бомбосховище, де заснув. Стверджує, що не вчиняв насильницьких дій щодо неповнолітнього. Щодо знайденого у його телефоні порно та переписок з іншими чоловіками заперечив, сказав, що телефоном могли користуватись інші люди, бо у бомбосховищі немає інтернету, і йому про це нічого не відомо.

Справу розглянув суддя Роман Головатий, який дослідив усі матеріали у ці справі, зокрема висновки експертів, та визнав 39-річного чоловіка винним у зґвалтуванні неповнолітнього хлопця. Педофілу призначили дев’ять років ув’язнення. У чоловіка вилучили два пістолети (пневматичний та для спортивної стрільби), їх мають конфіскувати та знищити. На вирок ще може бути подана апеляція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews