Батько першого заступника Садового був агентом КГБ?

23.12.2023 21:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Проти мера Садового готуються воювати частково старими методами, але новою зброєю.

Про це пише телеграм-канал "Король Данило".

"Якщо раніше голову міста опоненти звинувачували у співпраці з росіянами, то тепер, за нашими інсайдами, взялися скрупульозно моніторити генезу наближених до Садового людей на предмет зв'язків із радянськими та російськими спецслужбами.

Першим під роздачу може потрапити перший заступник львівського мера Андрій Москаленко. Очевидно, будуть робитися спроби пояснити його карколомні кар'єру батьківськими контактами.

За офіційною інформацією, Андрій Садовий у 1987-1989 роках проходив строкову службу у Москві, а саме у полку зв'язку військово-повітряних сил. А в тих же 80-их у 1-й радіотехнічній бригаді ППО в Липниках під Львовом спецзв'язком займався полковник (наче КГБ) Олександр Москаленко, батько Андрія. ППО-шник ППО-шнику завжди стане в пригоді? Чи справа не лише у роді військ?

Наразі у нас немає інформації, до чого конкретно докопалися "дослідники" родоводу соратників Садового, однак можна стверджувати, що працюють вони з ентузіазмом і глибоко.

Так, очевидно, спливе як донька офіцера КГБ - така собі Світлана Мокропулова. Нам і, підозрюємо, переважній більшості читачів, це прізвище не скаже рівно нічого. Однак, кажуть, що в часи, коли Садовий ще не був мером, а формував свій первісний капітал, зокрема, у "Галицьких інвестиціях", Світлана була не лише його секретаркою, а й ледь не правою рукою із відповідним рівнем впливу на шефа.

Очевидно, твердять наші джерела, двома згаданими прізвищами копання не обмежиться. Що вже нарили чи нариють і під яку доказову базу - теж невідомо. Але історія обіцяє бути цікавою", – пишуть у телеграм-каналі "Король Данило".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews