Усі наші молитви та добрі побажання насамперед шлемо на передову: Максим Козицький привітав мешканців області з Різдвом

25.12.2023 08:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дорогі жителі Львівщини, цьогоріч християни України різних конфесій вперше відзначають надвечірʼя Різдва Христового разом.

Це дуже важливе свідчення духовної єдності нашого народу. Та, на жаль, це вже друге поспіль Різдво для нашої держави у часі вдруге – у часі повномасштабної війни.

Але навіть війна не може затьмарити одне з найбільших християнських свят. Вірю, що Бог керує головами та руками наших захисників і захисниць, тому Україна стоїть. І обов’язково вистоїть. Усі наші молитви та добрі побажання насамперед шлемо на передову. Нехай будуть бронею для українських оборонців.

Якщо це звернення читають люди, які втратили близьких у цій війні, знайте, що разом з вами осиротіли всі ми. І пам’ятайте – ви не самі зі своєю бідою.

Усі наші воїни, ветерани, їхні сім’ї, а також близькі тих, хто загинув чи в полоні, можуть звернутися по допомогу в Офіс підтримки родин військових, який ми відкрили у Львові. В Офісі безкоштовно надають консультації сім’ям наших захисників та захисниць. Працює він на вулиці Коперника, 17. Контактний номер: 068 260 68 15.

Якщо ви бачите, що хтось потребує підтримки, станьте для нього опорою. Не можете, то підкажіть, куди звернутися. Двері координаційних центрів у всіх районах нашої області завжди відчинені для тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах. Там можна отримати гуманітарну, психологічну, юридичну допомогу, допомогу з пошуком роботи тощо. Зателефонуйте на Гарячу лінію Львівщини і вам підкажуть, де найближчий такий координаційний центр працює у вашому районі: 032 25 96 031.

Віри у Господа і ЗСУ. Віри одне в одного усім нам.

Спокою та благополуччя всім сім’ям України.

Мирного тихого Різдва й переможного нового року нашій державі.

З повагою

Начальник Львівської обласної військової адміністрації

Максим Козицький

Джерело


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews