Нашій незламності ми насамперед завдячуємо відважним військовим: вітання з Різдвом Митрополита Львівського ПЦУ Макарія

25.12.2023 10:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Високопреосвященніший Митрополит Львівський ПЦУ Макарій у своєму різдвяному привітанні наголосив, що хоч роками йде війна в Україні і нашому народу дуже важко та, мабуть, Богом дана нам така доля, щоб ми, переборовши це, могли стати ще сильнішими.

Про це повідомляє Львівська єпархія ПЦУ.

"Сьогодні, дорогі у Христі брати і сестри, ми живемо в непростий час. В Україні вже довгих дев’ять років триває  війна. Нашому народу дуже важко. Мабуть, Богом дана нам така доля, щоб ми, переборовши це, могли стати ще сильнішими. Нашій міцності та нашій незламності ми насамперед завдячуємо відважним українським військовим, мужності яких дивується увесь світ, нашим патріотам, небайдужому та згуртованому українському народу, волонтерам, лікарям, капеланам, усім, хто, бачачи  руйнацію, страждання, утрату життя воїнів та цивільних жителів, докладає зусилля для перемоги у цій боротьбі", - говорить отець.

Він додає, що наші бажання та старання, відданість та невтомна праця є надбанням українського народу, новими сторінками історії про нелегку боротьбу, щоб відстояти та зберегти власну незалежність, мову, культуру, багатовікові традиції та історичну пам'ять.

"Стараймося й надалі допомагати один одному, українському війську, безперестанно щиро молімося за захисників, за перемогу над загарбником, який повинен бути вигнаний з нашої рідної землі, щоб благословенний мир, про який сповістили ангели в Різдвяну ніч, запанував у славній Україні. Молімось за наших полонених, за тих, хто зник безвісті та за їхні родини, щоб Господь скріпив їх у вірі та надії. Молімось за всіх наших захисників і захисниць, які героїчно віддали життя за Батьківщину. Всечесні отці та монахи, керівники обласних, районних адміністрацій та місцевих територіальних громад, військові, волонтери та медики, браття й сестри!  Щиро вітаю вас та ваші родини зі святом Різдва Христового та Новим 2024 роком Божим. Кожному з вас, хто наближає нашу перемогу над агресором, бажаю духовної радості, міцного здоров’я та добробуту. Нехай Господнє благословення перебуває над усіма нами, щоб майбутні свята були відзначені з радістю без війни на нашій українській землі", - йдеться в посланні Митрополита Львівського ПЦУ Макарія.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews