Садовий скоротить частину працівників і ліквідує три департаменти у міськраді

28.12.2023 10:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

До першого квітня 2024 року у Львівській міській раді скоротять 150 працівників, а до 1 червня – ще понад 200. 

Нову структуру виконавчих органів Львівської міськради затвердили 27 грудня на пленарному засіданні сесії.

Відповідно до нової структури департаменти міської агломерації, адміністративних послуг та з управління персоналом – ліквідують. Розформують управління інформаційних технологій та  управління з питань поводження з відходами. Також ще у кількох управліннях відбудуться зміни.

"Управління вуличної інфраструктури об’єднуємо з управлінням безпеки та враховуємо необхідність повернення проміжної структури – апарату виконавчого комітету. Управління міського ландшафту перейменовуємо на управління формування середовища", – пояснила директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

Також у Львівській міськраді буде нова посада – заступника міського голови з питань ветеранів і людей з інвалідністю та спеціальне управління, яке буде опікуватися питаннями захисників.

"На початку 2023 року у міській раді вже переглядали чисельність урядників. Станом на 1 вересня 2023 року в міській раді було 1839 працівників. Згідно з новою, прийнятою сьогодні, структурою Львівської міської ради встановлюють нову процедуру оптимізації чисельності працівників Львівської міської ради. З 1 квітня 2024 року тут працюватиме 1689 осіб, а з 1 червня 2024 року – 1471 особа", – повідомили у пресслужбі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews