Львівська міськрада дозволила продати паркувальний майданчик під забудову

28.12.2023 11:37   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На сесії депутати проголосували за розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ділянки на вул. Зеленій.

Під час сесії Львівської міської ради у середу, 27 грудня, депутати проголосували за продаж землі площею 0,03 га на перетині вулиць Зеленої та Півколо. Зараз там розташований паркувальний майданчик, на який, як було заявлено на сесії, в його власників немає усіх потрібних документів, повідомляє Lviv.media.

На засіданні депутати проголосували за розроблення проєкту землеустрою щодо відведення цієї території, що необхідно для її продажу на земельному аукціоні. За рішення віддали свої голоси 38 з 50 міських депутатів. З усіх фракцій питання не підтримала лише «Варта».

Територію нинішнього паркувального майданчика хочуть використати для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку. Відповідно до Генерального плану Львова земельна ділянка перебуває в межах території багатоповерхової житлової забудови.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews