На Львівщині жінка з інвалідністю намагалася перевести ухилянта за кордон

29.12.2023 08:37   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

44-річна мешканка Полтавщини уклала з військовозобов’язаним фіктивний шлюб.

На Львівщині правоохоронці затримали подружжя з Полтавської області, яке намагалося виїхати до Польщі. Під час перевірки виявилося, що молодята уклали фіктивний шлюб, щоб 33-річний чоловік зміг безперешкодно перетнути кордон. Про затримання пари повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України у четвер, 28 грудня.

За даними правоохоронців, 44-річна мешканка Полтавської області та її 33-річний чоловік намагалися виїхати з України до Польщі. Вони прибули у пункт пропуску “Грушів“ та для перетину пред’явили свідоцтво про шлюб, а також посвідчення про інвалідність III групи жінки. Оперативники Управління міграційної поліції з мешканкою Полтавщини додаткову бесіду. Під час неї жінка зізналася, що шлюб уклали лише для того, щоб військовозобов’язаний чоловік міг безперешкодно виїхати з країни.

44-річній жінці повідомили про підозру в незаконному переправленні людини через державний кордон. За це їй може загрожувати від трьох до п'яти років ув’язнення. Наразі триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews