Вісім поранених, один загиблий: в ОВА розповіли наслідки атаки на Львів (ФОТО, відео)

29.12.2023 10:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зруйновано диттячий садочок та три школи.

У Львові внаслідок російської атаки є влучання в житловий будинок. Станом на 9:25 відомо про одного загиблого і вісьмох поранених, повідомив очільник ОВА Максим Козицький.

ОНОВЛЕНО. Львів. Кількість постраждалих через ракетний удар зросла до 13. Четверо з них госпіталізували.

Станом на цю годину відомо про часткові руйнування у 13 житлових багатоповерхівках та двох школах. Багато пошкоджених автомобілів. Ліквідація наслідків ворожої атаки триває. На місці працюють усі профільні служби.

Кількість постраждалих на вулиці Хоткевича у Львові зросла до восьми. Усі – у стані середньої важкості. На момент ракетної атаки люди перебували у домівках. Більшість отримали поранення через осколки вікон, які вибило вибуховою хвилею, розповів він.

null
Фото з мережі Інтернет

Крім того, під час нічної і ранкової атаки РФ випустила на України приблизно 110 ракет. Більша частина збита, повідомив президент Володимир Зеленський.

Атаки, серед іншого, зазнали, пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик. Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші наші міста.

У Києві щонайменше 14 людей отримали травми.

У Запоріжжі через ранковий ракетний удар загинула жінка, ще 10 людей поранені.

У Львові щонайменше 10 будинків пошкоджено, були пожежі на обʼєктах критичної інфраструктури. Наразі відомо про одного загиблого, 8 поранених, один з них — у важкому стані.
 
В Одесі двоє загиблих, 15 поранених, серед них двоє дітей — 6 та 8 років через ракетний обстріл росіян. Ворог поцілив у житлові будинки.
null
Фото з мережі Інтернет
 
У Дніпрі четверо загиблих, майже півтора десятка поранени.
 
Харків — у місті 1 загиблий, 9 поранених. Вибуховою хвилею пошкоджена будівля медзакладу, на території сталася пожежа. Жоден з пацієнтів чи медперсоналу не постраждав.
null
Фото з мережі Інтернет

"Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшу частину збито.На жаль, унаслідок обстрілів є загиблі та поранені. Всі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу людям", – повідомив президент.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews