Постраждалі від ракетного обстрілу у Львові, отримають компенсацію

29.12.2023 16:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львів зазнав масової атаки російськими дронами і ракетами, внаслідок чого найбільше постраждав один з дворів Сихівського району, загалом – близько 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок).

Відбулося виїзне засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де було прийнято рішення про виділення близько 35 млн грн з резервного фонду міського бюджету на допомогу мешканцям постраждалих будинків, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Львів сьогодні був атакований ворогом. Більше 10 Shahed летіло на Львів і область, маємо загорання на об’єктах критичної інфраструктури. Також була ракетна атака. Наші сили ППО спрацювали достатньо якісно, але уламки ракет і вибухова хвиля зробили біду в Сихівському районі. Повилітало більше 2 тисяч вікон з 18 житлових будинків. Також пошкоджено три школи і дитячий садочок, а це десь 450 вікон і багато дверей.

На жаль, одна людина загинула. Це чоловік, віком близько 40 років”, – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews