Біля львівської Ратуші знову відбувся мітинг через витрати ЛМР на ЗСУ

31.12.2023 21:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

 Вдесяте під стінами міської ради відбувся пікет небайдужих львів’ян, котрі понад три місяці намагаються достукатись до честі та совісті міських чиновників.

Учасники акції акцентували на потребах наших мужніх захисників та намагались привернути увагу міського голови, Андрія Садового, аби той припинив у воєнний час розбазарювати кошти платників податків на перекладання бруківки, ремонти майданчиків, букети та наведення марафету у кабінетах чиновників, та повернутись обличчям до оборонців країни.

Основна вимога пікетувальників – передбачити гарантовані мінімум 20% бюджету на безпосередню допомогу збройним силам та іншим підрозділам Сил оборони.

У приватних розмовах мітингарі активно критикували А. Садового та категорично заявляли, що вже не вірять ні його обіцянкам, ні обіцянкам можновладців, а сподіваються лише на небайдужість громадян – тільки вплив львів’ян зможе примусити Андрія Садового врешті припинити використовувати допомогу захисникам для власного піару і нарешті почати використовувати всі ресурси задля нашої спільної перемоги!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews