Міськрада Львова відмовила у зведенні багатоповерхівки у Брюховичах

03.01.2024 00:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Управління архітектури Львівської міської ради відмовило у видачі містобудівних умов та обмежень на зведення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом в Брюховичах.

Про це повідомляє ЛМР.

Причиною стала невідповідність містобудівній документації. Відповідне рішення сьогодні на виконавчому комітеті оприлюднив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також

"На цю територію розроблено детальний план. Згідно з ним, навколо об’єкту є зона регулювання забудови, за яку не можна виходити. Натомість в пропозиції, яку нам подали, є вихід за межі цих ліній, в межах від 2 до 4 поверху є нависання об’ємів із дуже сильними консолями. Згідно з Державними будівельними нормами, площею забудови вважається вся площа включно з навісними консольними конструкціями. Тож така забудова не відповідає містобудівній документації, тому ми готуємо відмову про видачу містобудівних умов та обмежень", – розповів Антон Коломєйцев.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews