ЗСУ уразили командний пункт росіян біля Севастополя (ВІДЕО)

04.01.2024 18:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Збройні Сили України 4 січня близько 15.00 години уразили командний пункт з'єднання російських окупаційних військ біля Севастополя.

Про це повідомило управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

За даними СтратКому, ворожу ціль атакували 4 січня близько 15.00.

Командувач Повітряних Сил Микола Олещук передав "привіт" окупантам у Криму, зазначивши, що чекає від ворожої пропаганди "такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня".

Командувач поширив інформацію від каналу "Кримський вітер" про те, що стався "приліт" у військову частину росіян біля Уютного під Євпаторією.

Інформацію про вибухи в тимчасово окупованому Криму прокоментував в ефірі телемарафону представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

"Це, можна сказати, відбувається в онлайн-режимі зараз. Мова йде про те, що українські сили оборони і безпеки продовжують роботу, а коли буде можливість оприлюднити результати і поділитись ними, якщо це буде доцільно, то це обов'язково буде зроблено", - сказав Юсов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews