На Львівщині юний волонтер наколядував 16 тисяч гривень на дрон для ЗСУ

04.01.2024 23:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Юний волонтер з Херсонщини Максим Зарічний, який зараз живе на Яворівщині, наколядував 16 тисяч гривень на дрон для ЗСУ.

Про це розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький у соцмережах.

Максим Зарічний – родом з Херсонщини, проте зараз з рідними мешкає на Яворівщині. Під час свят хлопець колядував для мешканців Івано-Франківської громади і зібрав 16 тисяч гривень. Кошти віддав на придбання дрона, який через волонтерів передав нашим військовим.

Загалом Максим своїми сольними концертами вже задонатив понад 600 тис. грн та сотні окопних свічок для українських захисників.

Після переїзду з рідного дому Максим постійно влаштовує сольні концерти, де збирає кошти на підтримку Захисників. Хлопчик заявив батькам, що хоче буде корисним, тож організував цілий тур Яворівщиною. Загалом йому вже вдалося зібрати 600 тис. гривень і сотні окопних свічок.

До великої війни родина Зарічних жила в селі Підстепне Олешківської громади. Максим займався в музичній школі та мріяв про кар’єру співака. В окупації пробули місяць і вирішили виїжджати. Зараз мешкають у селищі Івано-Франкове Яворівського району


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews