На Львівщині чоловік вбив дружину. Труп жінки виявили через два дні

04.01.2024 23:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На Львівщині судитимуть чоловіка, який жорстоко вбив свою дружину та не повідомляв про її смерть, доки тіло не виявила їх донька. Йому загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Встановлено, що чоловік завдав дружині удару по голові під час побутового конфлікту та не повідомляв про її смерть, доки тіло не виявила їх донька, яка через два дні після вбивства зайшла відвідати батьків.

Як з’ясували співробітники поліції, 10 жовтня між 64-річним чоловіком та його 61-річною дружиною, мешканцями одного з сіл Стрийського району, виник конфлікт. Під час сварки чоловік завдав жінці удару по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Зловмисник не повідомив про смерть дружини ані правоохоронців, ані медиків. Лише через два дні, 12 жовтня, відвідати батьків зайшла їх донька, яка, побачивши неживу матір на підлозі, зателефонувала на оперативну лінію 102.

«Досудове розслідування, відкрите за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, завершене», – додали у поліції.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Чоловіку загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews