Колишній військовий залякував працівників міськради на Львівщині навчальною гранатою

05.01.2024 17:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Старосамбірський районний суд Львівщини визнав винним у дрібному хуліганстві учасника бойових дій, який залякував працівників міськради гранатою та пістолетом – при перевірці з’ясувалось, що пістолет був пневматичним, а граната навчальною.

Учасник бойових дій, оператор котельні у сільській школі неподалік Старого Самбора, 27 грудня прийшов у Старосамбірську міську раду у нетверезому стані, повідомляє Zaxid.net.

У приміщенні одного з кабінетів чоловік демонстрував гранату та пістолет, чим залякував двох людей, які там перебували. У судовій постанові не вказано причин такого вчинку.

На місце викликали поліцію, яка встановила, що граната була навчальною, а пістолет пневматичним. На чоловіка склали протокол про адмінправопорушення через вчинення дрібного хуліганства. У суді він визнав свою провину.

Справу розглянув суддя Юрій Пошивак, який дослідив усі матеріали справи та призначив ексвійськовому 51 грн штрафу за вчинення дрібного хуліганства, також чоловік має сплатити 605 грн судового збору. На постанову ще може бути подана апеляція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews