Львів’яни в черговий раз прийшли з пікетом під стіни Львівської міськради щодо вимоги фінансування ЗСУ

06.01.2024 22:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У світле свято Водохреща, під стінами Львівської міської ради, вже в одинадцяте відбувся пікет львів’ян, котрі мають чітку позицію та вже понад три місяці намагаються достукатись до патріотизму та професіоналізму чиновників міськради.

Основна вимога, як і завжди, була простою – акцентувати увагу на потребах наших хоробрих захисників і захисниць, намагались привернути увагу беззмінного міського голови, Андрія Садового до проблеми численних нецільових витрат, як то ремонти, букети та марафети.

Ключова вимога учасників акції протесту – закласти гарантовані 20% міського бюджету на безпосередню допомогу збройним силам та іншим підрозділам Сил оборони.

Між собою втомлені байдужістю влади люди, активно критикували Андрія Івановича Садового та були досить категоричними: жодним обіцянкам вже не вірять, єдина надія – на небайдужість громадян – тільки вплив мешканців міста зможе примусити пана мера врешті припинити розбазарювати кошти для захисникіу для власного піару і нарешті почати використовувати всі ресурси задля нашої спільної перемоги!

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews